E-mail Marketing Konferencia
2015. október 7.

Danubius Hotel Gellért

Regisztráció

Minden adat kitöltése kötelező!

Név:
Cégnév:
Beosztás:
Email:
Telefonszám:
Számlázási cím:
Létszám:
Megjegyzések:
Részvételi díj:Feltételek:
Elfogadom a Regisztrációs Feltételeket
Elfogadom az Adatvédelmi Nyilatkozatot
Minden regisztráló 1 db 1éves Üzlet&Pszichológia előfizetést kap ajándékba.
Regisztrálok

Register For This Event

E-mail Marketing Konferencia 2016

A 2016-os Email marketing konferencia témája a Marketing Automatizáció, amely alapjaiban fogja átalakítani az e-mail marketinget a következő években.
Minden e-mail marketinges tapasztalja a csökkenő konverziós számokat. A tömeges, „szőnyegbombázás” jellegű e-mail küldés egyre kevésbé hatékony. Az emberek leiratkoznak a hírlevelekről, egyre kevésbé működik a push jellegű e-mail marketing. Az e-mail marketingesek számára a kiutat a viselkedés alapú, automatizált e-mail marketing jelentheti.
Ha egy cég ebben a változási folyamatban lemarad, az komoly versenyhátrányba kerülhet, ha valamelyik konkurense előbb lép. Az idei E-mail marketing konferencia résztvevő részletes elméleti alapozást kapnak, és a téma legjobb hazai előadói bemutatják a teljes folyamatot és eszköztárat, ami egy sikeres marketing automatizációs projekthez szükséges. Megvalósult esettanulmányokon keresztül konkrét gyakorlati példákat is láthatnak, akik regisztrálnak a rendezvényre.

Program

Első turnus 2.5
 • 9:00-10:00 – Regisztráció
 • 10:00-10:30 – Mit jelent pontosan a Marketing Automatizáció és miért alakítja át alapjaiban az e-mail marketinget

  Damjanovich Nebojsa – Senpai Consulting Kft.

 • 10:30-11:00 – Az új EU-s adatvédelmi irányelv e-mail marketinget érintő legfontosabb elemei

  Dr. Osztopáni Krisztián – NAIH

 • 11:00-11:30 – Kávé szünet
 • 11:30-11:50 – Viselkedés alapú adatok gyűjtésének jogi háttere

  Dr. Keszey Gábor – Dr. Hatházi ügyvédi iroda

Második turnus 2.5
 • 11:50-12:20 – Lead generálás Gmail Sponsored Promotions hirdetésekkel

  Fehér Márton – Online Marketing Akadémia

 • 12:20-12:40 – Lead generálás Real Time Bidding hirdetésekkel

  Vándor Attila – HOPPex

 • 12:40-13:00 – Marketing automatizálás a gyakorlatban

  Györke-Szász Kata – Inbound Marketing szakértő

 • 13:00-14:00 – Ebédszünet
 • 14:00-14:20 – Marketing automatizációs esettanulmány

  Lantos Lóránt – Frog Media

Harmadik turnus
 • 14:20-14:40 – Tartalom gyártás automatizált marketingfolyamatokhoz

  Sipos Zoltán – Kreatív Kontroll Kft.

 • 14:40-15:00 – Esettanulmány: Lead generálás és lead gondozás a nemzetközi piacon

  Koncz Gábor – Protopmail Zrt. (Automizy)

 • 15:00-15:20 – Kávé szünet
 • 15:20-15:40 – Esettanulmány: marketing automatizáció az Antavonál

  Garai Tímea – Antavo Loyalty Software

 • 15:40-16:00 – Marketing automatizációs esettanulmány

  Ragó Sándor – Profession.hu

A konferencia előadói

Tapasztalt előadók a szakma minden területéről

Konferenciánk előadói különféle szakterületekről érkeztek, de abban közös a csapat, hogy egységet és utat találjon az e-mail marketing jövőjében. Többeknek feltett szándéka a problémák és a megoldások közötti rés mielőbbi megszűntetése.

Speaker
Damjanovich Nebojsa online marketing szakértő az Adplanky megalapítása előtt inbound marketing tanácsadással foglalkozott Senpai Consulting tulajdonosaként. Korábban a Grey Budapest Digital Marketing Strategist pozícióját töltötte be, két évig volt az allegroup.hu Kft. marketing igazgatója, valamint nagyvállaltok online marketing tanácsadója. Rendszeresen publikál szakmai cikkeket és tanulmányokat a magyar és angol offline és online médiában. Két saját könyve is megjelent, az “E-mail marketing” és a “Keresőmarketing”. Több online kommunikációval kapcsolatos felsőoktatási program kidolgozásában vett részt és aktívan dolgozik tanárként a Modern Üzleti Tudományok Főiskoláján a nappali, másoddiplomás és szakirányú továbbképzésben.
Damjanovich Nebojsa

Senpai Consulting Kft. - Alapító és ügyvezető

Speaker
2001 óta foglalkozik online marketinggel. A kezdetek kezdetén webfejlesztéssel kezdte, majd hamar felismerte, hogy mekkora az igény honlapok sikeressé tételére és menedzselésére. Magyarországon az elsők között kezdett professzionális szinten foglalkozni keresőmarketinggel. Közel 300 sikeres projekten van túl. Személyesen több mint 1 milliárd forintnyi AdWords költést kezelt eddig. Számos vállalkozás neki köszönheti internetes sikereit mindenféle iparágban (az oktatástól az ingatlanokig, a bankszektortól az elektromos szabászollókig). Fő szakterületei a keresőmarketing, a webanalitika és a webszövegírás. Cégvezetőket, marketingeseket oktat a Google AdWords és Analytics alkalmazására. Marketing témájú cikkei rendszeresen jelennek meg internetes és offline kiadványokban, hívják egyetemekre vendég előadónak, tart vállalati tréningeket és üzleti témájú konferenciák rendszeres előadója. Egyik alapítója és trénere az Online Marketing Akadémiának. Saját marketingjük egyik központi eleme az emailmarketing.
Fehér Márton

Online Marketing Akadémia - OMA.hu
Google-szakértő alapító, tréner

Speaker
Az Antavo marketing menedzsere. Fő termékük egy hűségprogram szoftver, amivel a webshopok túlléphetnek a vásárlások egyszerű jutalmazásánál, megismerhetik vásárlóikat, és elmélyíthetik elköteleződésüket. Az utóbbi 5 évben eszközeiket a világ 180+ országában 30.000+ marketinges használta. Tímea szakmai cikkeit külföldi üzleti és marketing témájú blogok publikálták. Az Antavo előtt szabadúszó újságíróként dolgozott, országos rendezvények programjai szervezte és segítette műsorvezetőként. Szegeden él családjával. Az E-mail marketing konferencián azt fogja bemutatni, hogyan használja a marketing automatizációt az Antavo magyar hátterű, de nemzetközi piacot megcélzó startupként.
Garai Tímea

Antavo Loyalty Software - Marketing menedzser

Speaker
A Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen végzett marketing szakos közgazdászként 2004-ben. Egyetemi évei alatt Franciaországban, a Reims Management School-ban volt ösztöndíjas hallgató. Karrierjét a British American Tobacconál kezdte marketing management trainee-ként. Ezt követően több élelmiszeripari multinacionális márka brand managere volt, dolgozott a Nestlé-nél, volt az Alpro Soya, Twinings brand managere. 2014 óta a Sodexo Ösztönző Szolgáltatások üzletágán marketing menedzsereként főként Inbound Marketing stratégia kialakításával és menedzsmentjével foglalkozik
Györke-Szász Kata

Inbound Marketing szakértő

Speaker
Dr. Keszey Gábor pályáját az Adatvédelmi Biztos Irodájában adatvédelmi szakértőjeként kezdte pályáját, majd annak jogutódjánál a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál folytatta munkáját, mint az adatvédelmi osztály vezetője. 2015. júliusában átigazolt a versenyszférába, azóta a Dr. Hatházi Vera ügyvédi iroda munkatársa, ahol a Hatóságnál szerzett tapasztalatait kamatoztatja tovább.
Dr. Keszey Gábor

Adatvédelmi jogász

Speaker
A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság vizsgálója, aki a Hatóságnál az elmúlt évek során az elektronikus hirdetések küldésével összefüggő adatvédelmi kérdések területén számos, jogászoktól és piaci döntéshozóktól érkező,a jogi szabályozással összefüggő beadvány előadója volt. Emellett közreműködött az elektronikus hirdetések küldésével és a marketing célú adatbázis-értékesítéssel kapcsolatos hatósági határozatok jogi érvelésének kialakításában.
Dr. Osztopáni Krisztián

NAIH - Adatvédelmi osztály vizsgáló

Speaker
Sándor 10 éve foglalkozik marketinggel. Dolgozott ügynökségi és ügyfél oldalon egyaránt. Jelenleg a Profession.hu-nál, Magyarország első teljes körű toborzási szolgáltatójánál, az inbound marketing meghonosításáért felel B2B marketing menedzserként. Folyamatosan követi a legfrissebb trendeket és hisz abban, hogy az értékes tartalmak közelebb viszik az ügyfeleket a vásárláshoz. Egy példán keresztül azt fogja Neked megmutatni, hogyan csinálják ezt a Profession-nél.
Ragó Sándor

Profession.hu - B2B marketing menedzser

Speaker
Zoltán abban fog segíteni neked (egy előadással), hogy az automatizált hírlevélfolyamataidat és automatizált marketingfolyamataidat megtölthesd tartalommal – ahogyan azt már megtették egy nagy utalványos cégnél (teljes sales funnelt ők szövegezték). A Kreatív Kontroll ügyvezetője, a Marketingszoveg.com főszerkesztője és tartalommarketing-szakértője, valamint idén a Marketing Szövetség kkv-akadémiáján a „tartalomnap” moderátora. Büszke arra, hogy elsősorban megvalósító – és előadása is gyakorlati tippekkel lesz tele.
Sipos Zoltán

Ügyvezető - Kreatív Kontroll Kft.

Speaker
2015 januárig a Centrál Médiacsoport programozott médiaértékesítési projektjeiben vett részt, mint projekt menedzser. Korábban három és fél éven át a Vaterát is üzemeltető Allegro Group HU Kft.-nél volt B2C brand manager. Rövid kitérő után 2015 április közepétől látja el a HOPPex vezetői feladatait.
Vándor Attila

A HOPPex – prémium programmatic piactér vezetője.

Támogatók

Rendezvényük fő támogatói

Helyszín

Rendezvény helyszíne

 • Cím

  Szent Gellért tér 1.
  1111 Budapest, Magyarország

 • Telefonszámunk
  06 1 800 9172
 • Email címünk
  help@protopmail.com

Megközelíthetőség

Megközelítés tömegközlekedéssel: A Deák Ferenc tér felől a 47-es és 49-es, a Batthyány tér felől a 19-es és 41-es, a Széll Kálmán tér felől pedig a 18-as villamossal közelíthető meg. Autóbusszal Óbuda felől közlekedő és az egész Budát átszelő 86-os járattal utazhat a Szent Gellért tér megállóig. Valamint már a 4-es metrónak is van a szálló előtt saját megállója.

Megközelítés autóval: Az M1-es és M7-es autópálya felől a Budaörsi úton a Nagyszőlős utcán keresztül a Bartók Béla úton haladjon egészen a Szent Gellért térig. Az M3-as autópálya felől érkezőknek ajánlott a Hungária és a Könyves Kálmán körúton végig haladni, majd a Rákóczi hídon áthaladva a budai alsó rakparton haladjon egészen a Szent Gellért térig. Parkolni a környező utcákban, vagy a Gellért parkolóban, a Kemenes utcában lehet.