Jelentkezési feltételek – Email marketing konferencia

Jelentkezési feltételek

A rendezvény szervezője:

Automizy Zrt.
Székhely: H-1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.
Adószám: ​26297332-2-43
Cégjegyzék szám: Cg. ​01-10-049748
Elérhetőség:Tel.: 06-1-800-9172
E-mail: help@entermizy.com
Weblap: www.automizy.com

A megrendelőlap kitöltése minden esetben érvényes megrendelésnek tekinthető, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után.

A részvételi díjról visszaigazolásként elektronikus úton díjbekérőt küldünk, melynek alapján szíveskedjenek azt a díjbekérőn feltüntetett bankszámlaszámra átutalni. A részvételi díj beérkezését követően állítjuk ki a számlát, amelynek formája elektronikus számla, és e-mailben küldjük el a megrendeléskor megadott kapcsolattartási e-mail címre. A részvételi díj befizetésének hiányában a megrendelést nem tudjuk teljesíteni. Az Önök számára megküldött számla az áfát tartalmazza.

A részvétel lemondása csak írásban lehetséges. A rendezvény előtt 20 nappal történő lemondás esetén a részvételi díjat a bankszámlánkon történt jóváírást követően 8 napon belül teljes egészében visszautaljuk. 20–10 nap közötti lemondás esetén csak a részvételi díj 50%-át tudjuk visszatéríteni az előbbiekben említett módon. 10 napon belüli lemondás esetén a részvételi díjat nem áll módunkban visszatéríteni. Lemondás esetében azonban lehetőség van más személy delegálására.

Amennyiben a jelentkező nem jelenik meg a rendezvényen, és a rendezvényt megelőző 11 nappal írásban nem mondta le megrendelését, a részvételi díjat nem áll módunkban visszatéríteni.

A jelentkezéseket a részvételi díjak beérkezési sorrendjében fogadjuk.

A konferenciadíjban benne foglaltatik a konferencia programjain való részvétel, a teljes ellátás, a kávészünetekben kávé, üdítő felszolgálása, valamint az ebéd biztosítása. A konferencia díjtételeinek a jelentkezési lapban megadottaknál részletesebb bontására nincs lehetőség. A természetbeni ellátás adója és járulékai a konferencia résztvevőit terhelik.

>